Packing hmm..

Assalamulaikum.


Hari ni last day 2016. Banyak benda jadi. Ada yang happy ada yang saddy eh? Ada kala kita diatas ada kala kita dibawah. Hoho.

Hari ni TP takdelah buat sesuatu yang istimewa. Biasa je.

Pagi, teman ibu pergi pasar.
Pagi sikit, pergi beli baju dan jahit tudung.
Pagi banyak, main internet. Dan mak TP masak spesel, bihun sup. Yummeh.

And the story goes by.

Petang ni tetiba rajin sembang dengan kawan dulu. Yang satu sekolah dari darjah satu sampai enam. Haha. Yelah, nanti lusa balik sekolah. Jarang jumpa. Kot yang tu balik time lain. Ni time lain. Haha.

Tahun depan, TP nak jadi lebih baik dari tahun ni. Dan berani. TP ni pengecut juga. Takut macam macam benda. Jadi nak improve tahun depan.

Malam ni insyaAllah packing. Menyesal cuti ni tak study pon. Langsung. Sampai buku hilang satu. Nanti jumpa kut. Haha. Tengok betapa tak semangat nya nak balik sekolah.

Bukan tak semangat just tak rajin. Rajin rajinlah TP.

Ni short entri je.

Harap tahun 2017 kita dapat jadi lebih baik. Amin.

ADIOS.

CONVERSATION

3 comments:

  1. Happy new year. Hoho.
    belajar rajin rajin. Jaga sekolah baik2.
    And cherish every moment in your life.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih akak 😄
      Happy new year too 🙂
      Nanti 3/3 nak jumpa akak insyaallah. 😁

      Delete
    2. Terima kasih akak 😄
      Happy new year too 🙂
      Nanti 3/3 nak jumpa akak insyaallah. 😁

      Delete

Back
to top